Var det noget med en ny indkørsel, havegang eller fine pyntesten?

Trænger du til en ny indkørsel? Måske en havegang eller nogle fine pyntesten, så er det måske nu du skal tage initiativ og gøre ejendomme en tand pænere. Men hvad skal du så bruge? Jo, så skal du have fat i nogle Granitskærver.

Hvilke Granitskærver skal du så købe?

Der er mange forskellige slags Granitskærver at vælge imellem, der er forskellige størrelser, prisklasser, og farver på Granitskærver.

Størrelsen på Granitskærver

Der er flere forskellige størrelser på Granitskærver, men de deles primært op i forskellige intervaller. Det vil sige at der er et interval der hedder 0-2, det betyder at størrelsen på Granitskærverne er mellem 0 og 2 millimeter. De andre intervaller er så 2-5, 5-8, 8-11,

Farven på Granitskærver

Da Granitskærverne er et naturprodukt, altså produceret i naturen, har de ikke alle sammen samme farve. Farven kan også fremstå anderledes ved køb, da granitskærverne skal have godt med vand for at vise deres sande farve.

Prisen på Granitskærver

Prisen på Granitskærver kan variere på baggrund af kvalitet, Farve, størrelse og selvfølgelig hvilken webshop du køber dem ved. Hvis du vil sammenligne prisen på Granitskærver kan du blot kigger her.

Anlægningen af Granitskærver.

Nu ved du hvilke forskelle der er på granitskærver, både i forhold til Prisen og størrelsen samt farven.

Anlægningen af indkørslen

Ved Anlægningen af en indkørsel, skal du grave ca. 30 cm ned, fylde ca. 20cm stabilgrus og derefter lægge en fiberdug. For at holde fiberdugen nede fylder du 2-3cm stenmel på i samme farve som skærverne. Til sidst lægger du dine skærver ned, ca. 6cm.

Dette ligger et rigtig godt stabilt underlag som kræver meget lidt eftersyning.

Anlægning af Havegang og Pyntesten.

Ved Havegangen kan man nøjes med en fiberdug, som stemples til med noget stenmel. Her vil der typisk bruge granitskærver i størrelsen 5-8mm eller 8-11. Ved pyntesten behøves der kun fiberdug og derefter ligges dine granitskræver.