Til køkkenet: Fordelene ved at vælge en træbordplade

For mange mennesker er træbordpladen det eneste rigtige valg, når det kommer til at vælge bordplade, og det er der flere grunde til. Der findes i dag mange valgmuligheder, når man skal ud og vælge en ny bordplade. Her vil man se bordplader i mange forskellige materialer som f.eks. granit, laminat og marmor. Disse typer af bordplader er helt forskellige fra hindanden både, når det kommer til pris, vedligeholdelse og udseende, og det er derfor helt op til dig at vælge, hvad du bedst kan lide. Dog foretrækker mange som sagt at vælge den helt klassiske bordplade, som er lavet af træ, og hvorfor gør de det? Umiddelbart vil man kunne påstå, at træbordpladen er det kedelige valg, men den har altså en række fordele, som gør, at de fleste falder for den. Vil du gerne vide, hvad disse fordele går ud på, så læs med videre herunder.

Du kan vælge mellem mange træsorter

Vælger du at investere i en træbordplade, vil du opleve, at du har mange valgmuligheder, når du skal vælge den rigtige træsort til din bordplade. På den måde vil du selv kunne sætte dit præg ved at sige, at træsorten enten skal være mørk eller lys. Mange mennesker vælger ask eller egetræ, fordi disse træsorter har et højt syreindhold, som gør, at træsorterne bidrager til en god hygiejne og virker bakteriehæmmende.

Træ går aldrig af mode

Træbordpladen vil altid være et sikkert valg, når man snakker popularitet. Rent stilmæssigt kan træbordpladen noget helt specielt, fordi man arbejder med et naturligt materiale. Har man et gammelt køkkenet, vil træbordpladen passe ind her, og har man et moderne køkken, vil træbordpladen også sagtens kunne bestå her, fordi man kan vælge en bordplade med rene og enkle linjer.

Eksklusiv udstråling – billige priser

En træbordplade kan sagtens se eksklusiv ud, og det er på trods af, at den måske ikke har kostet ret meget. Prisen varierer naturligvis fra køkken til køkken, da det også kommer an på, hvilken størrelse af bordplade, som man skal have.

Træ bliver smukkere med årene

Træ er et levende materiale, hvilket betyder, at det kan bevæge sig, og det kan dermed også blive påvirket af temperaturændringer og fugt. Udseendemæssigt betyder det, at træet med årene vil ændre sig, men det er blot en del af charmen. Træbordpladen kan også blive påvirket af sol, hvilket kan medføre, at farven ofte på sigt vil blive mørkere og mere ensartet. Dog skal man se dette på den måde, at man har en bordplade, som ingen andre har. Det er der også noget specielt ved.

Minimal vedligeholdelse

Mange tror, at en træbordplade skal vedligeholdes ofte, men dette er blot en skrøne. To til tre gange om året skal bordpladen have olie, og det vil gøre den så god som ny. Rengøringen kan klares med en våd klud, og ridser og kroniske pletter kan fjernes med sandpapir.

Bestil din træbordplade her

Ønsker du også at investere i en træbordplade – tag et kig på Mifapladen.dk, hvor du finder et stort udvalg træbordplader.