Tag afsted på en unik fodboldrejse

Er du fodboldgal? Og går du med overvejelser om at tage gutterne med på en unik fodboldrejse til en af Europas fantastiske fodboldstadions? Så læs videre her; vi giver dig en guide til nogle af Europas fedeste stadion- og fodboldoplevelser. I og med at der findes et hav af spændende destinationer og kampe, når vi snakker unikke fodboldoplevelser, så har vi valgt at lave vores lidt utraditionelle bud på fem fede kampe:

  1. Borussia Dortmund – Schalke 04: Et lokalopgør mellem to af Tysklands allerstørste og mest traditionsbundne klubber er en fuldstændig vanvittig oplevelse, hvor dig og gutterne i den grad får lov til at opleve tysk fodbold fra sin bedste side. Vi anbefaler, at I oplever kampen fra Westfalenstadion, så I kan opleve Dortmunds hjemmepublikum.

 

  1. Ajax – Feyenoord: ”De Klassieker” (klassikeren) er et opgør mellem Hollands to største klubber, og byder på intenst had mellem spillere, trænere og fans. Oplev kampen fra Amsterdam ArenA, som har lagt græstæppe til mange blodige opgør mellem disse to mandskaber.

 

  1. AS Roma – Lazio: ”Derby della Capitale” kalder de opgøret mellem de to største hovedstadsklubber fra Italien, som i den grad byder på underholdning, når de to mandskaber tørner sammen. Kampen spilles på det ikoniske Stadio Olimpico, og kan huse intet mindre end 82.000 tilskuere.

 

  1. Celtic – Glasgow Rangers: Opgøret mellem de to Glasgow klubber er utroligt nok måske verdens mest berømte lokalopgør. ”The Old Firm” kaldes opgøret og har både religiøse og politiske rødder, hvorfor stemningen generelt er barsk og konfliktfyldt.

 

  1. Olympiakos – Panathinaikos: Lokalopgøret mellem disse to græske klubber kaldes ”De evige fjenders derby”, er et gammelt og specielt opgør, som undertiden er blevet et opgør mellem græsk fodbolds to bedste klubber.

Har du og vennerne også lyst til at placere et odds på jeres valgte kamp, så findes der muligheder her. Odds med 888sport tilbud og hyg dig endnu mere med vennerne, når I tager på jeres kommende fodboldoplevelse.