Skab sikkerhed på jeres boligforenings legeplads

 

Bor I i en boligforening, hvor I har mulighed for at have medbestemmelse? Der er sikkert meget, som I er tilfredse med, men der kan også være nogle punkter, som, I ikke mener, er helt i orden. Har I børn, og har I nogensinde overvejet, hvilke risici der er for børnenes sikkerhed på den legeplads, som er I jeres boligforening? I de fleste boligforeninger, hvor der er legepladser, er der ofte sand eller fliser omkring, som kan risikere at være farlige for børns sundhed.

Er der et godt faldunderlag på legepladsen?

Det er ikke sikkert, du har tænkt over det før, men er du klar over, hvor sikkert faldunderlaget på legepladsen egentlig er? Hvis faldunderlaget på legepladsen er hårde materialer som asfalt, beton eller kompakt jord, så er det farligt, hvis et barn nu falder og slår hovedet på det. Det kan føre til hjerneskader, lammelser eller have andre farlige konsekvenser. Er underlaget sand eller grus, så er der meget vedligeholdelse forbundet med det, da det ellers kan være meget uhygiejnisk. Desuden kan det medføre øjenskader og utilsigtet indtagelse. Den risiko er der ingen grund til at løbe, hvis du kan undgå det. I det tilfælde kan du få andet faldunderlag til legepladser.

Få sikkert faldunderlag

Hos virksomheden ErgoFloor kan du få et sikkert faldunderlag, hvis primære materiale er gummi. Produkterne er et alternativ til andre faldunderlag både uden- og indendørs legepladser, naturlegepladser, inde i tumlerum, legelande og lignende. Materialet kan fås i blandt andet gummifliser, sikkerhedsmåtter, gummiasfalt, sikkerhedsgulve, støbte gummi belægninger og så videre.

Produktet er brugt til private og erhverv. Det findes på gymnasier, butikker, skoler, teaterscener, swimmingpool, fitnesscentre og så videre. På disse steder er det væsentligt med et underlag, hvor du ikke kan falde og slå dig slemt på. For eksempel når du skal gå rundt om en swimmingpool, eller at dine børn skal lege på en legeplads.