Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/boligformidleren.dk/wp-content/themes/headlines/functions/admin-hooks.php on line 160

Sådan finder du det ideelle vindue til boligen med sparsomt plads

Pladsmangel kan være noget af et problem, man kan gruble længere over, når man gerne vil møblere sin lejlighed eller bolig. Der er mange forholdsregler, man her skal tage – man skal først og fremmest ikke placere møbler i vejen for dørenes svingbaner, men man skal heller ikke blokere vinduerne, således at de ikke kan åbnes indad. Det kan være lidt af et problem at skulle reservere så meget plads til åbning af vinduer, og det er et surt æble at bide i, når man ikke kan købe den sofa, man lige præcis ønskede sig, fordi den er et par centimeter for bred. Der er heldigvis råd at komme efter her, da der findes ideelle vinduer til denne situation.

Hæve/skydevinduer som den pladsbesparende måde at udlufte

Der skal udluftes i en lejlighed eller bolig, så der ikke lugter indelukket, og så der ikke udvikler sig diverse skimmelsvampe eller lignende. Dette skal man især gøre i de små lejligheder eller boliger, da der ikke skal meget til, før rummet får den indelukkede fornemmelse. Dette kan gøres ideelt med hæve/skydevinduer.

Et hæve/skydevindue er konstrueret på den måde, at du har to forskellige rammer i ét vindue. Disse rammer overlapper hinanden, så de kan skydes op eller ned. Dette betyder, at man kan opnå lige præcis den åbning, man ønsker, og man kan da regulere temperatur og lufte ud, uden at man behøver at svinge vinduet indad i en stor bue.

Drejekip vinduer til udluftning

En anden pladsbesparende måde at lufte ud på er ved drejekip vinduer. Disse vinduer er særligt almindelige i lejligheder, da de har to indstillinger. Den første af disse er den klassiske bue, der åbner indad – men de har også en anden indstilling, hvor vinduet åbner indad foroven, således at du kipper det ind. Dette giver en mulighed for udluftning for oven, og denne måde at lufte ud på sørger for, at der ikke bliver brugt for meget plads. Der er også muligheden for at åbne vinduet helt op indad, så du også kan – hvis pladsen er til det – lufte fuldstændigt ud.

Du kan her læse mere om ideelle vinduer til udluftning.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Comments are closed.