Gå aldrig ned på indretningen af dit drømmehjem

En vigtig del af at købe nyt hus er indretningen. Det kan være svært selv at overskue og planlægge, og derfor er det en rigtig god investering at hyre en indretningsarkitekt. For det første skaber arkitekten et overblik, og i kan derfor hurtigt komme i gang med at designe. Som indretningsarkitekt har man prøvet at indrette før, og de ved derfor allerede, hvor man kan hente de gode tilbud og den gode kvalitet. På den måde kan man spare penge, ved ikke at købe de dyreste produkter. Der er rigtig mange forskellige udbydere af indretningsarkitekter, men en af flere gode eksempler, kunne være KUBIK indretning. Hvis man er i tvivl om, hvilket firma man skal hyre, kan man altid kigge på noget af det de tilbyder, for at få en idé om hvad de kan tilbyde.

Indret selv – Tjeklisten.

Selvom der er mange fordele ved at hyre en indretningsarkitekt, kan det også lade sig gøre at indrette selv. Her kræver det, at man har en del mere tid, for hvis man laver sin research ordentligt, kan man finde de bedste tilbud.

  • Få styr på dine rum. Det er vigtigt at lægge en plan, så man ved, hvad der skal være i hvert rum. Når du ved, hvad der skal være hvor, kan du rykke videre.

  • Maling. Man har helt fri tøjler når man selv indretter. I mange hjem er der dog en grundfarve, der går igen. Find den rigtige farve og mal væggene. Hvis du har lyst til at male en eller flere vægge i en bestemt farve, skal der tages højde for det, inden i maler alle væggene.

  • Skab en rød tråd. Når i skal til at finde møbler og andre nipsting, kan man altid vælge at følge en rød tråd. På den måde skiller alle rummene sig ikke fra hinanden.