Fra håndværkertilbud til salgsklar bolig

Har du været så heldig at få fingrene i et ægte håndværkertilbud er du rigtig heldig! Det bliver mere og mere sjældent at få fingrene i fast ejendom, hvor du har frie hænder til at indrette dit nye hjem, helt som du har lyst til! Vil du vide hvordan, så læs med her.

 

En kærlig hånd til håndværkertilbudet – sådan

 

Start med at få et tilbud fra en håndværker, og få det på skrift. Hent tilbud fra forskellige håndværkere, men vær opmærksom på at et tilbud fra en håndværker kan gives både mundtligt og skriftligt inden overslag eller arbejdet påbegyndes. Begge tilbud er begge lige bindende, så få det på skrift så du sikrer de vigtige detaljer på papir. For at sikre bedst mulig udførelse, er det en god ide at indhente skriftlige tilbud fra forskellige udbydere, der alle har en definerbar niche eller er specialiseret i renoveringsopgaver som lægger sig op ad de ønsker og behov, din bolig skal transformeres ud i på sigt.

Du kan enten gøre dig helt afklaret med, hvad der skal laves og hvornår. Er du derimod i tvivl, kan din håndværker hjælpe dig med viden omkring indendørs vægmaling og fastlæggelse af pris. Han kan også sørge for, at du gør brug af de rette redskaber og materialer, så du ikke kommer til at lave noget forkert fra start.

 

Sælg boligen med overskud og profit

Vil du gerne sælge din færdigrenoverede-lejlighed, eller dit hus er det vigtigt at kende markedet først! Det er ikke unormalt at ’’flippe’’ sit færdigrenoverede hjem. Dog er det vigtigt at vide, hvornår det skal videregives og sættes til salg. Du kan sælge dit hjem på mange måder. Du kan selv sætte det til salg på for eksempel den blå avis, og på den måde få fat i private boligkøbere og undgå det dyre salær som en ejendomsmægler kræver. Hvis du vælger denne løsning, kommer du ikke uden om skødeskrivning og de juridiske papirer, der er forbundet med overdragelsen af dit hjem.
Du kan finde specialiserede advokater, der kan hjælpe dig sikkert igennem, for eksempel boligadvokaterme fra Hviid der har mange års erfaring inde for netop dette område. Vælger du at sælge din bolig igennem en ejendomsmægler, vil vedkommende ofte have et kartotek med boligejere, der søger en bolig lige præcis som din. Derved kan du være heldig at komme af med din bolig hurtigere, og både fremvisning og papirarbejde er allerede sørget for dig. Er det vigtigt for dig, at dit økonomiske udbytte er størst muligt, skal du være opmærksom på, at din ejendomsmægler skal have en bid af det overskud, du sælger på din bolig til. Er det ikke rette tidspunkt at sælge dit renoveringsprojekt, kan du også sagtens vælge at leje den ud.