Flere indbrud end nogensinde før – sådan sikre du dig bedst mod indbrud når du skal på ferie

Nu er det snart sommerferie, hvilket betyder at det snart er højsæson for indbrudstyve. Er du også nervøs for om der sker noget med din bolig, mens du er på ferie? Så kan du på denne side, læse meget mere omkring hvordan du bedst kan sikre dit hus mod indbrud, mens du er på ferie.

Flere indbrud end nogensinde før

Det er i dag nemt for indbrudstyvene at videresælge deres tyvekoster, via forskellige secondhand salgshjemmesider. Der bliver derfor begået mange flere indbrud i Danmark, end der nogensinde har været før. Dog findes der heldigvis, nogle ting som du kan gøre for at forhindre indbrudstyvene i at vælge netop dit hus.

Læs nogle af disse tips herunder:

3 tips til at sikre dit hus mod indbrud

Der findes mange forskellige metoder, som du kan bruge til at sikre dit hus mod indbrud. De mest sikre metoder, som du kan bruge, er disse:

  • Invester i nogle sikre døre og vinduer til dit hjem
  • Sæt overvågning op i din have og ved din dør
  • Køb et alarmsystem

Herunder kan du læse, hvorfor disse metoder er de mest effektive metoder, som du kan benytte til at sikre dit hus mod indbrud, mens du er på ferie.

Invester i nogle sikre døre og vinduer til dit hjem

Den mest brugte metode, som indbrudstyve bruger, når de laver indbrud i et hjem. Er ved at bryde gamle og mørnede vindueskarme og dørkamme op. Du skal derfor sørge for at du har nogle sikre vinduer og døre i dit hus, så tyvende ikke kan brække dem op.

Hvis du vil læse mere om hvilke døre og vinduer, som er de mest sikre, så kan du læse meget mere om dette hos danske-vinduer.dk.

Sæt overvågning op i din have og ved din dør

Endnu et godt trick, som virker som gift mod indbrudstyve, er videoovervågning. Hvis først en indbrudstyv ser at du har videoovervågning, så kan du næsten være 100% sikker på at tyven ikke vælger dit hus. Nogle overvågningssystemer virker også på den måde, at du kan logge på fra afstand, og følge med live.

Så er det ligegyldigt hvor i verden du befinder dig, så kan du altid (såvel der er en internetforbindelse) lige logge ind, og tjekke op på hvordan tingende ser ud derhjemme.

Køb et alarmsystem

Det sidste gode råd du vil få med er, at du skal investere i et alarmsystem. Dette kan for mange lyde som en dyr løsning, men du behøver ikke at betale dyre månedlige gebyrer, hvis du vælger at købe et alarmsystem uden abonnement.

Er du interesseret i at sikre din bolig med videoovervågning og/eller et alarmsystem uden abonnement. Så kan du hos specialkamera.dk, både finde overvågningskameraer og sikre alarmsystemer uden abonnement, til nogle meget fornuftige priser.

Du har ved at læse ovenstående tips, forhåbentlig fået lidt ro i maven, og ved nu præcis hvordan du bedst sikre dit hjem imod indbrud, når du skal på ferie.