Find værktøj som gave til gør-det-selv-manden

Forsøger du at finde den perfekte gave til en første gang husejer eller en person, der lige er startet på egen hånd? Hvad med at samle et udvalg af basale værktøjer, der er essentielle for alle slags enkle job rundt omkring i huset?

Værktøj som gave

Værktøjer bliver en gave, der fortsætter med at give, år efter år, hver gang behovet for en hammer eller skruetrækker opstår. Og det smukke ved denne type gave er, at du kan skræddersy den til at opfylde dit budget. For en ekstravagant gave kan du tøj et komplet, grundlæggende sæt, inklusive en værktøjskasse til opbevaring og bæring af værktøjet. Eller du kan skalere dette ned ved at købe et par nøgleværktøjer. Selvom du kunne bruge hundreder på at købe alle de nyeste og bedste værktøjer, har de fleste mennesker ikke brug for en butik som Norm Abrams ‘. Du kan samle et fremragende udvalg af værktøjer, der er i stand til at håndtere hovedparten af ​​gør-det-selv-reparationer til under 700 kr. Hold øje med salg hos Toolster , OSH, Lowe’s, Home Depot og lignende hjemmeforbedringscentre. Men skimp ikke på kvalitet. Billige værktøjer fungerer normalt ikke ordentligt og varer måske ikke forbi deres første job. Et dårligt fremstillet skruetrækkerspids, for eksempel, vil sandsynligvis mangle under presset fra at køre stødige skruer. Brug et par ekstra dollars for at få kvalitetsværktøjer, der vil vare og være lettere at bruge. Jeg vælger generelt Sears Craftsman-håndværktøjer, fordi de har livstidsgaranti. Hvilke værktøjer skal du købe til et basissæt? Betragt de sorter, der er vist her, som listen “Køb først”.

Værktøjskasse

Selvfølgelig kan du købe en dejlig metalværktøjskasse, men en af disse skubber muligvis dit budget for højt. Overvej i stedet en billig beholder i polypropylen-karbad med opbevaringsrum eller en let polyester-værktøjspose til redskab til værktøj rundt om i huset.