Disse designklassikere bør du indrette dit hjem med

Det er altid en god idé at investere i designklassikere. En ægte designklassiker er et ikonisk møbel, som er kendt for god smag og fantastisk kvalitet. Selvom designklassikere oftere er lidt dyrere at købe, er du garanteret et møbel som vil holde i årtier. Ikke kun på grund af den gode kvalitet, men også fordi de aldrig går af mode. I nogle tilfælde kan du endda være så heldig, at dit møbel stiger i værdi med årene, så du kan tjene en masse penge på møblet på auktion.

Nogle af vores favorit designklassikere er blandt andet fra danske og skandinaviske designere, og disse klassikere har ændret den måde, vi tænker indretning på. De sætter nye dagsordner og fører nye materialer ind i tidløse designs. Nogle andre helt store klassikere forholder sig lige omvendt, og forsøger ikke at ændre dagsordenen. De er skabt med håndværket i centrum, og er blevet en klassiker på grund af den gennemgående stil og kvalitet.

Disse klassiske designstole bør du kende til

Propeltaburetten

En af vores helt store favoritter er den klassiske propeltaburet, som er designet af Klint tilbage i 1930. Taburetten er blevet en designklassiker på grund af det simple, men alligevel komplekse design. Benene på taburetten er udformet som propeller, hvilket gør denne taburet helt unik. Farvevalget er simpelt, men det veludførte håndværk gør denne stol til noget helt særligt.

Dråben

En anden stor favorit blandt stole, er den kendte Dråben fra Arne Jacobsen, som for alvor har vundet en plads i danskernes hjerter. Stolen blev designet helt tilbage i 1958, men alligevel er den stadig enormt populær. En af grundene til at Dråben fortsat er populær er, at producenterne formår at forny stolen, så den kan fås i nye spændende materialer.

About A Chair

Vi er vilde med About A Chair fra HAY, som er en smuk og tidløs spisestol. Stolen er endnu ikke blevet en designklassiker, men vi spår den en lys fremtid, grundet det simple men smukke og tidløse design. Stolen fås i flere forskellige versioner, men vi er særligt vilde med AAC22, som har smukke træben i enten sortbejdset ask eller lys eg. Selve skallen er lavet af helstøbt plast, som giver en smuk og unik finish.

Derfor bør du indrette med designklassikere

Når du vælger at indrette dit hjem med designklassikere, er du sikker på at købe møbler af god kvalitet, som du kan have glæde af i årtier. Designklassikere holder altid, og derfor er de en god investering. Særligt stole er dyre at købe, og derfor bør du sørge for at investere i nogle gode og holdbare stole, som ikke bliver umoderne efter få år. Derfor er designklassikerne et godt bud, da de er holdbare, funktionelle og samtidig ser utrolig godt ud i dit hjem – også 10 år ud i fremtiden.